Logg inn og spill online mot Rikstoto!
Jokersystemet
Jokersystemet er et PC-program som er det mest omfattende og beste verktøyet som finnes på markedet for redusering av travspill. Det omfatter samtlige strekspill (V75, V76, V65, V64, V5, V4, DD, Trippel) og gir mange muligheter for å redusere ditt system på akkurat den måten du selv vil.

Jokersystemet er for både små- og storspillere. Forskjellen på å spille et Jokersystem mot et «vanlig system» er at du ikke betaler like mye for alle hestene i ditt system. De hestene du har mye tro på betaler du mer for enn de heste du tror mindre på, noe som er helt logisk. Gjennom å vinkle systemet på denne måten får du med et betydelig antall fler hester for samme innsats sammenlignet med om du spiller matematisk.

Hvor mange ganger har det ikke hendt at at en hest du har veldig sterk tro på vinner et løp hvor du har gardert skikkelig? Når det hender i et matematisk system senker det verdien, mens det med et Jokersystem vil gi deg større sjanse til å vinne. Desto bedre du har rangert hestene, desto sterkere blir ditt Jokersystem.

I det lange løp gir Jokersystemet deg større sjanser til å vinne. Det er ikke tilfeldigheter at en stor andel av de milliongevinstene som har blitt tatt de siste årene har blitt tatt med Jokersystemet.

Dersom du aldri tidligere har spilt reduserte system og er redd for at det er komplisert, er det bare å ta det med ro. Jokersystemet er lett å bruke, godt dokumentert, og vi svarer gjerne på spørsmål eller kommer med tips om du mailer oss.

E-post: support@jokersystemet.no


Opplæringsvideoer
I tillegg til våre egne hurtigstartsvideoer har de dyktige folkene hos www.storavinster.se laget noen videoer som gir en god og grundig introduksjon til bruken av Jokersystemet.

Disse videoene ligger fritt tilgjengelige på Youtube:

Grunninføring i bruk av Jokersystemet
Innføring i bruk av utgangssystemer
Innføring i bruk av poengsystem
Innføring i bruk av ABCD-system